dinsdag 3 augustus 2010

Schrikbarend Dinsdag Avontuur

Dus ik zit op de bank, mamma was aan het lunchen, ik hoopte dat ik iets zou krijgen... Mamma was me wel aan het aaien (geen hapjes mijn mond in helaas). Opeens begint mamma te krijsen, neemt mijn kopje in de houtgreep en gaat zitten woelen.

Het deed zeer. Mamma woelde op een plek die toch al gevoelig was!! Toen ging ze nog harder krijsen, de lieve schilder mevrouw kwam erbij (ik mag altijd aan haar neus likken, lekker!!).Opeens werd ik in de fietsmand gesmeten en mamma keihard trappen. Ik had stress. Krijsen en smijten met mij is niet goed...

We gingen naar de dierenwinkel en lieve Ina ging ook zitten woelen onderaan mijn kop. Toen kwam ze aan met een nare tang en mamma hield me weer in de houtgreep. Een hoop geruk en getrek op die toch al zere plek... ik snapte niet wat er gebeurde.
Toen was er opluchting. Heerlijk!! En Ina liet zien wat ze had gedaan. Ik had een TEEK!!!


Ieieieieieiekkkkk!!! Ik wilde ook krijsen (maar ben een hond dus lukte niet). De vieze teek was onwijs groot en goor. Arme ikke...

Met zo een tang heeft Ina hem eruit gehaald:

Ina is mijn grote held!!

Lieve Ina, ik houd van je!!!!

Nu ga ik slapen want van zoveel stress raakt een Pientje behoorlijk uitgeput!!

1 opmerking:

  1. Jemig! En heb je die op jouw hand gehouden? Wat lief dat ze het bij de dierenwinkel voor je doen! Likjes voor Pientje. Ik hoop dat Pien ook nog over de Bruno's van gisteren gaat schrijven. :)

    Liefs,

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen