maandag 15 augustus 2011

Bedorven weekend

Wat een weekend!!  Ik heb het moeilijk.  Zaterdag was mamma mijn vlooiencircus helemaal zat en heeft zij mij WEER in bad gesmeten.  Pappa was bezig met stofzuigen en een spuitbus.  Het zware geschut…  Het hele huis rook smerig. Zo kan ik mijn huisdiertjes niet in leven houden natuurlijk.

Toen ik gewassen en geboend was en pappa was klaar met de spuitbus, moesten we het huis ontvluchten.  We gingen lekker naar een lunchroom en ik kreeg mamma's koekje!!  Mijn weekend was weer goed.  Dacht ik…

Zondag begon veelbelovend.  Pappa wilde naar de sportschool (maar niet alleen) en mamma zei "NEE!".  Dus in plaats van sporten gingen mijn ouders wandelen.  En ik mocht mee!!!  Ikke helemaal bij, ik houd veel van wandelen en van aandacht van de ouders.  Ikke blij in de auto!!

Toen gingen we naar een bos.  Maar weet je dat het in een bos nog heel lang doorregent, ook al is het eigenlijk droog?!?!  En er lagen heel veel plassen en heel veel blubber en viezigheid.  Mamma en pappa vonden het niet erg maar zij hebben stevige wandelschoenen.  Ikke was helemaal smerig (want geen wandelschoenen).

Kijk hoe goor ik ben, ik ben boos en wil niet naar mamma kijken.

Voor de foto moet ik toch kijken van mamma.  Maar ik BLIJF lekker boos!

Kijk, paddestoel. We zagen er heel veel… komt door de regen!! :(

In het pannenkoekenhuis kreeg ik van pappa een koekje maar ik was het helemaal zat.  Ik liet me niet omkopen.  Pappa hoort te weten dat prinsessen niet van natte boswandelingen houden.

Thuisgekomen was de horor nog niet over.  Omdat ik zo smerig was, moest ik WEER in bad.  Ik haat bad.  Het was allemaal pappa's idee, ZIJN schuld.  Laat die ouwe lekker zelf in bad gaan.

Na het bad probeerde mamma mij te paaien maar ik trapte er lekker niet in.  Ik was heel erg gekwetst.

Hier kan je zien dat ik me niet zomaar laat paaien.

Vandaag kreeg ik weer een koekje.  Het gaat nu beter.  Misschien als ik nog 10 koekjes krijg, wil ik mamma en pappa wel vergeven.

Of misschien 12...

3 opmerkingen:

 1. Awwww arm Pientje! Kom maar lekker hier hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Pien, ik ben jaloers op je! Lekker vieze pootjes halen... mijn grootste hobby is lekker vies worden (kijk maar op mijn blog van 3 juni; mijn hobby's)! Toen ik nog in Stolwijk woonde nam ik dagelijks een modderbad en als het even kon, nam ik ook graag een koeienvlaai mee! Nu woon ik op bos/zandgrond en ik mis die blubber enorm! Aimée zette mij niet altijd in bad als ik me weer van top tot teen had beviezeld. Zij pakte vaak een grote handdoek waarmee zij mij afdroogde en wanneer mijn vacht weer droog was, werd ik lekker geborsteld. Dat vind ik veel lekkerder dan badderen of nog erger: onder de douche!
  Je mag mijn blog trouwens best linken aan de jouwe hoor! Aimée heeft al even geprobeerd jouw blog te koppelen aan de mijne, maar zij is te ongeduldig. Misschien wil jouw mamma het haar uitleggen?
  Ik ga nu lekker buitenspelen in de tuin. Het is eindelijk droog hier en ik heb de konijnen weer zien lopen... hmmmmm!
  Kwispels en tot de volgende keer,
  Maywen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maywen! Wat een goeie naam heb jij!! Ik ben blij dat je op mijn blog komt. Mamma gaat jouw blog snel linken en dan zal ze de instructies opschrijven zodat jouw mamma het ook kan!

  Ik moet altijd in bad (EN onder de douche!!) omdat mamma vind dat ik anders ga stinken. Het leven is gewoon soms zwaar… Ik kom altijd heel moe uit bad (maar krijg wel altijd een koekje, mamma vergeet het nooit).

  Leuk je te leren kennen Maywen!!
  Klein likje van Pientje

  BeantwoordenVerwijderen