maandag 8 augustus 2011

Goeie ouwe tijd

Toen ik nog een Pientje was (ben nu een grote Pien!) en met mamma in Den Haag woonde had ik een hele goeie opa en oma.  Rob en Wil Lejewaan.  Ik mocht lekker spelen met opa als mamma 's avonds eens weg moest of laat was en oma ging mij lekker uitlaten.  Ik houd heel veel van opa en oma Lejewaan en ik mis ze.  In de winkel waar opa werkte kreeg ik altijd koekjes.  Ik mis de koekjes ook…

Van opa heb ik geleerd om een papegaai te zijn.  Ik ging lekker wonen op opa's schouder!!  Maar wel liggen want ik heb geen klauwtjes dus kan niet zitten.  Kijk, dit ben ik samen met opa:

Lief he, zijn wij samen!!  Keihard kroelen, daar houd ik van!!

Van oma heb ik helaas geen foto samen.  Maar oma was ook heel lief!

Opa heeft gezegd dat ik mijn vlootjes kan verkopen aan een vlooiencircus.  Mamma is niet enthousiast maar ik denk dat het een goed plan is.  Als het lukt dan kunnen we misschien centjes krijgen.  En ik weet dat centjes geruild kunnen worden tegen koekjes bij de winkel van Ina.

Ik ga proberen mamma over te halen om de vlootjes te verkopen.  Bedankt voor de goeie tip opa Lejewaan!!  Ik mis jou en oma heel erg!!  (maar hier in Gouda heb ik opa en oma Haveman en van hun krijg ik ook koekjes - dus geen zorgen, ikke kom niets te kort!)

2 opmerkingen:

  1. Hoi Pientje,

    Getsie meid, wat vervelend die vlooien! Heb je er geen last van? Ik heb gelukkig nog nooit vlooien gehad, maar waar ik sinds kort woon zijn veel teken. De eerste week had ik er dagelijks toch minimaal 2 en meestal op en rond mijn kop. Mijn vrouwtje verwijderde die griezels direct, want je kunt er behoorlijk ziek van worden! Ik word nu één keer per maand gedruppeld met Advantix en ik heb geen last meer van ongenode gasten in mijn vel of op mijn vacht. Ina verkoopt het ook. Dat weet ik zeker, want vroeger kochten mijn baasjes mijn eten, snoepgoed en alles wat ik verder als hond nodig heb, bij haar. Doe haar volgende keer maar mijn groeten!
    Oh, oh, wat ben ik eigenlijk een onbeleefde hond! Ik stel me niet eens voor! Mijn naam is Maywen [my-win] en ik ben een Irish Glen of Imaal Terrier. Via Mieke ben ik op jouw blog gekomen. Leuk hoor! Wil je meer over mij weten? Ik blog ook: http://thelifeofmaywen.blogspot.com

    Met een dikke kwispel groet ik je!

    BeantwoordenVerwijderen