zondag 7 augustus 2011

Beest met beestjes


Mamma is heel boos. Ik mag van mamma geen huisdieren hebben maar ik heb ze lekker toch!! Heel veel vlootjes op mijn rug, buik, in mijn nek en tussen mijn teentjes…

Mamma wordt er dol van en ze is boos dat de druppels niet helpen… Ikke ben blij met alle vriendjes maar het jeukt wel heel erg en dat is echt wel minder.

Mamma had een plan: Dump Pientje in bad...

Kijk hoe zielig ik kijk. Ik houd helemaal niet van bad maar mamma wil niet luisteren!!

En toen ging ze me boenen. Want mamma zegt dat vlootjes niet tegen water kunnen. Dan gaan ze verzuipen en lekker dood. Mamma blij!!


Ikke minder blij, kijk maar hoe ik er uit zie. Dat is toch geen doen voor een prinses!?!?!

Hier kun je net zien hoe ik weet te ontsnappen!! HAHAHAHAHA


Mamma probeerde het goed te maken toen ik weer droog was maar ik was beledigd en had er lekker geen zin in, kijk maar:

                                                           Ik kan heel goed boos kijken naar mamma…Ik kijk lekker de andere kant op, mamma negeren ben ik goed in als ik boos ben.Beledigd ga ik slapen. Mamma krijgt van mij geen aandacht meer!

En nu weet mamma lekker dat ik niet meer in bad wil. Ik hoop dat ze het kan onthouden want ik heb het al heel vaal geblaft naar haar!!

Wil iedereen alsjeblieft tegen mamma zeggen in mensentaal dat ik niet van badderen houdt?? Misschien houdt mamma dan een keertje op met mij te soppen!!

2 opmerkingen:

  1. Arm Pientje. Je bent hier altijd welkom hoor, ook met je huisdieren. Zoveel in bad is helemaal niet goed voor een prinses.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eindelijk iemand die me begrijpt!! Dank je wel lieve Mieke!!!

    BeantwoordenVerwijderen