dinsdag 16 augustus 2011

Van Adel

Toen ik zondag met pappa en mamma in het bos was, zagen we opeens een schattig huisje.  Ik dacht: daar ga ik wonen, mijn ouders zijn toch gemeen omdat ik door de blubber moet lopen.

Kijk, leuk he? Geschikt voor een prinses als ik!

Ik wandelde de tuin in, klaar om onderdak te vragen (en koekjes!).  Maar toen hield een meneer mij tegen.  Hij zei dat hondjes niet in de paleistuin mochten komen!!

Dit stuk gepeupel weet zeker niet dat ik ook van adel ben!  Ik heb nog geprobeerd het uit te leggen maar hij wilde niet luisteren…

Uiteindelijk ben ik toch maar met mijn ouders mee naar huis gegaan. Ik kon de kinkel niet overtuigen, ikke kan namelijk niet praten!

Nu is het dinsdagochtend en ik heb al 2 (!) koekjes gekregen.  Ik ben eigenlijk best blij dat ik bij mamma  en pappa thuis ben!

2 opmerkingen:

  1. Al 2 koekjes! Gaat goed vandaag. En hier thuis liggen ook nog heeeeel veeeeel koekjes. Oh en ik klik braaf op de leuke advertenties op je site, Pien. Daar kan mamma nog meer koekjes van kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mieke, Kijk maar in de side bar: mamma gaat de extra centjes van de advertenties gebruiken voor puppies in het asiel die niet veel koekjes hebben (of knuffels krijgen).

    Ik baal van de koekjes (want in mijn buik is ruimte zat!) maar het is best lief van mamma he!! :) LOL

    BeantwoordenVerwijderen